Leuk is het begin van goed

Samenwerken maakt alles leuker. En als je plezier hebt in wat je doet, ontstaat het beste werk. Daarom brengen we op elk project de juiste mensen vanuit relevante disciplines bij elkaar. Zo komen we samen tot de meest creatieve en innovatieve ideeën.

GUC of
gee uu cee

Hoe je onze naam uitspreekt dat maakt ons niet zoveel uit. Wij vinden het namelijk belangrijker dat je weet waar we voor staan.

Ongeveer zes jaar geleden bundelden activatiebureau GOUD en conversatiebureau Uberconnected de krachten en gingen we door als GoudUberconnected. 30 man sterk in het Olympisch Stadion die na hard werken een gezellige borrel dronken in Brian’s Bruine Barretje (dat een kwart van het kantoor in beslag nam). Deze gouden combinatie bleef niet onopgemerkt, waardoor we in een raptempo doorgroeiden naar 105 man aan het Surinameplein. Als klap op de vuurpijl zijn we inmiddels ook nog eens onderdeel van iO. Samen met meer dan 25 andere bedrijven in Nederland, België, Zweden en Bulgarije vormen we één merk: iO. Onder deze vlag, dat symbool staat voor ‘infinite opportunities’, zetten we een belangrijke volgende stap in ons groeiverhaal.

Dit nieuwe merk is een logische volgende stap in onze missie om jouw end-to-end partner te worden. Groot denkend, lokaal werkend zodat we je volledig kunnen ontzorgen in al je behoeften. Van strategie, marketing en creatie tot UX, design en high-end development. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker.

We snappen dat het voor de buitenwereld lijkt alsof er veel veranderd is, maar wij weten dat het ei-gen-lijk wel meevalt. We maken elke dag datzelfde plezier en hebben nog steeds alles in huis om jouw problemen creatief op te lossen (misschien zelfs wel iets meer). Dus of jij je nou thuis voelt bij GUC, Geeee Uuuu Ceee of GUC Agency, bij ons ben je altijd welkom.

\\\\ BEKIJK ALLES

Diensten


Merkstrategie

Vanuit de kern bouwen aan de toekomst van je merk.

\\\\ Lees meer

Concepting & Themacampagnes

Met de juiste verhalen leeft je merk lang en gelukkig.

\\\\ Lees meer

Merkactivaties

Ideeën die mensen in beweging brengen.

\\\\ Lees meer

Communicatie-framework

De juiste tactieken voor de klantreis van je doelgroep.

\\\\ Lees meer

Maak-cultuur

Kan niet bestaat niet.

\\\\ Lees meer

Conversatie

Een goed gesprek begint bij goed luisteren.

\\\\ Lees meer

Heb je een vraag?
Kunnen we je
ergens mee helpen?

Merkstrategie? Campagne?
Conversatie? Leon en Coen
helpen je graag.

\\\\ Laat een bericht achter

Leon Bosch
New business director
+31 (0)6 53 48 40 00
leon.bosch@iodigital.com
Coen Ruseler
Managing director
+31 (0)6 53 68 94 68
coen.ruseler@iodigital.com
Rode Kruis Amsterdam-Amstelland

Wees een goede buur

\\\\ Bekijk case
First Choice Cola

Verrassend lekker voor een prikkie

\\\\ Bekijk case
Debic

In goede handen

\\\\ Bekijk case
\\\\ Bekijk alle cases