Intracto Group bouwt verder met Internet Architects

Intracto Group bouwt verder met Internet Architects

Intracto Group bouwt verder met Internet Architects

Het Belgische Internet Architects sluit zich aan bij Intracto Group. Met een team van 35 digitale experts richt het in Antwerpen gevestigde bureau zich sterk op digitale strategie, user experience en service design. Met de toetreding tot Intracto Groep kiest Internet Architects ervoor om het aanbod voor zowel het eigen team als voor de klanten te verbreden.

Voor Intracto Group past de overname van Internet Architects in de visie en ambitie om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau, dat voor haar klanten dé partner wil zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Expertise in user experience & service design steeds belangrijker

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architects een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het bureau bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen. 

David De Block, CEO Internet Architects (links op e foto): "De mogelijkheden, die nu ontstaan zijn legio. Voor onze medewerkers en voor onze klanten. Dát en de chemie met Pieter Janssens én het verhaal van Intracto Group gaf ons al bij de eerste meeting een heel goed gevoel. De eerste kennismaking, die we hadden gepland, zou in eerste instantie twee uur te duren. Maar na 30 minuten was de meeting al voorbij, omdat we meteen volledig op dezelfde golflengte zaten. Klanten hebben meer en meer behoefte aan digitale expertise en tegelijkertijd aan totale ontzorging. Daar gaan we dus verder aan werken. De open cultuur, de campusfilosofie van Intracto Group en de mindset om samen te groeien en te werken aan de digitale transformatie van klanten maakt de toekomst zo ontzettend boeiend."

Overheidscommunicatie verder digitaliseren

Pieter Janssens, CEO Intracto Group (rechts op de foto): "De expertise van Internet Architects is vooral 'vooraan in de keten' van toepassing. Vanaf het moment, dat gebruikers zich beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects al voor een frictieloze en doeltreffende ervaring. Het boeiende daarbij is, dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B. Internet Architects is ook zéér sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Voor zowel de Europese, federale, regionale en lokale overheden in België. Samen met hen willen we in die markt nog veel meer gaan betekenen. Zo zal David De Block zijn expertise inzetten om samen met Intracto Group de digitale transformatie ook binnen overheden verder te ontwikkelen."

Campus Antwerpen groeit en zoekt nog meer talent

Het team van Intracto Group krijgt met Internet Architects opnieuw een flinke kwaliteitsinjectie. Een welkome aanvulling want de behoefte aan digitale expertise groeit bij de klanten. Zo zoekt Intracto Group in België, Nederland en Scandinavië naar meer dan 75 versterkingen, waarvan alleen al in Antwerpen 20 vacatures wachten om ingevuld te worden. 

Geplaatst op jun 03, 2021

twitter_icon