Creating brands with a heart and a beat

Branding- en Activatiebureau in Amsterdam

Om te groeien moet een merk tot leven komen. Het heeft een hart en een beat nodig. Reclamecampagnes alleen volstaan niet langer als bouwstenen voor een merk. Merkbeloften gemaakt in dergelijke campagnes worden niet gewaardeerd zoals ze vroeger waren. Tegenwoordig is de manier waarop merken zich gedragen en hoe de consument ze ervaart belangrijker. Merkbeloften worden bijgehouden door relevante inhoud en gesprekken met (potentiële) klanten. Dit genereert gedenkwaardige en positieve merkervaringen tijdens de customer journey. Doelgroepen staan altijd open voor merken en merkcontent, zolang het maar in de juiste context wordt aangeboden.

Bij GUC Agency komen campagnes, inhoud, gesprekken en ervaringen allemaal voort uit één groot idee. Dit is hoe merken echt tot leven komen, met een hart en een beat.

Merken kunnen samenwerken met GUC Agency voor een volledig geïntegreerde aanpak, maar kunnen er ook voor kiezen om rechtstreeks samen te werken met een of meer gespecialiseerde labels binnen GUC Agency:

Onze cases

Businesscontacten

Onze klanten