‘Handig in de buurt’: nieuwe tv-commercial voor Primera

‘Handig in de buurt’: nieuwe tv-commercial voor Primera

Met de nieuwe, door GUC Agency ontwikkelde, tv-commercial zet Primera de verkoop van haar functionele assortiment centraal. Daarnaast wordt benadrukt, dat de winkels van Primera altijd lekker in de buurt zijn en naast productverkoop ook verschillende nuttige diensten aanbieden, zoals post- en pakketdiensten.

 Onder de noemer ‘Handig in de buurt’ onderstreept Primera haar positie als winkelketen, waar je gemakkelijk én in de buurt allerlei functionele producten en diensten kunt kopen. Originele telecom-accessoires van Apple of Samsung, het PostNL-pakketpunt, de stomerij- en pasfotoservice, het inleveren van boekenbonnen en alles voor je thuiskantoor, zoals printerpapier, cartridges en andere kantoorartikelen. Al dit soort producten en diensten bieden meer dan 525 Primera-winkels in de buurt aan.

 De commercial wordt gecombineerd met een Moederdag-tag on met een specifiek aanbod cadeaukaarten voor Moederdag. Daarna volgen een Handig in de buurt-commercial met aanbod telecomaccessoires en begin juni met een Vaderdag-aanbod. 


Posted on May 10, 2021

twitter_icon